SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Päivän tärpit

SaLUT

Saimaan korkeakoululiikunta on Saimaan ammattikorkeakoulun ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijoiden yhteinen korkeakoululiikuntatoimi.

Toiminnan tavoitteena on edistää ja tukea opiskelijoiden hyvinvointia ja opiskeluissa jaksamista sekä luoda yhteishenkeä eri koulutusohjelmien ja korkeakoulujen välillä.

SaLUT pitää sisällään monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä järjestää erilaisia demotunteja ja tapahtumia.

Osallistuaksesi SaLUT:n tarjoamiin palveluihin sinulla on oltava liikunta- tai ryhmäliikuntapassi. Osa toiminnoista on avoimia myös passittomille opiskelijoille.

SaLUT:n organisaatio

SaLUT toimii tiiviissä yhteistyössä korkeakoulujen sekä ylioppilas- ja opiskelijakunnan kanssa, ja tavoitteena on pitää yllä ja kehittää käyttäjälähtöisiä liikunta- ja hyvinvointipalveluita opiskelijoille.

SaLUT:n toimintaa ohjaa kehittämisryhmä. Kehittämisryhmän jäsenet löydät täältä.

Päätoimisia työntekijöitä organisaatiossa on yksi liikuntasuunnittelija, joka vastaa liikunnan operatiivisen toiminnan suunnittelusta ja organisoinnista neuvottelukunnalle. Hänen apunaan liikuntaorganisaatiossa toimii sihteeri, ohjaajia, lajivastaavia sekä korkeakoululiikunnan tarjontaa täydentävä liikuntatoimikunta.

Muita toimintoja ja tukipalveluita sekä erilaista sisältöä ovat mukana toteuttamassa opiskelijoiden urheiluseura Parru ry, YTHS, Saimaan ammattikorkeakoulun Motiivi Hyvinvointipalvelut ja Lappeenrannan kaupunki.

SaLUTin tietosuojailmoitus

Yhteistyökumppanit

Korkeakoululiikuntapalveluita toteuttamassa ovat olleet erityisesti Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunta LTKY ja Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAIKO. Toiminnan tukijoita ovat LUT ja Saimaan AMK,  YTHS ja Lappeenrannan kaupunki.

Lappeenrannan teknillinen yliopistologosaimaanamk
Lappeenranta
Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskuntaSaimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakuntaYlioppilaiden terveydenhoitosäätiö
Polyteknikkojen akateeminen raittiutta rakastava urheiluseura

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.