SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Päivän tärpit

Liikuntatoimikunta

tapahtumat01Tältä sivulta löytyvät jatkossa liikuntatoimikunnan kokoukset, sekä sen järjestämät tapahtumat ja turnaukset.

Liikuntatoimikuntaan kuuluvat LUT:n kiltojen ja Saimian opiskelijayhdistysten liikuntavastaavien lisäksi SaLUTin lajivastaavia sekä urheiluseura Parrun toimijoita. Lisäksi toimintaan voivat osallistua kaikki erilaisten liikunnallisten virikkeiden suunnittelusta ja järjestämisestä kiinnostuneet LUT:n ja Saimian opiskelijat. Liikuntatoimikunta on helppo kanava vaikuttaa SaLUTin toimintaan ja koko kampuksen liikunta-asioihin.

Tervetuloa mukaan!

Liikuntatoimikunnan yhteystiedot

Liikuntatoimikunnan yhteystiedot löytyvät täältä. Huomaathan että Kiltaolympialaisten ilmoittautumisia ja joukkueen kasaamista hoitavat kiltojen ja opiskelijayhdistysten nimeämät liikuntavastaavat.

Kiltaolympialaiset

Kiltaolympialaiset ovat LUT:n ja SAIKOn yhteisen liikuntatoimikunnan järjestämä sarja turnauksia eri urheilulajeissa. Vaikka nimi kiltaolympialaiset viittaakin vahvasti yliopiston puolelle, niin AMK:n opiskelijajärjestöt ovat myöskin aivan yhtä tervetulleita mukaan kisaamaan kunkin lajin herruudesta.

Kiltaolympialaisiin osallistuakseen ei tarvitse olla kyseisen lajin mestari, vaan tapahtumissa tärkeintä on hyvällä ja rennolla mielellä liikkuminen. Kiltaolympialaisiin osallistuminen ei vaadi liikuntapassia, sillä tapahtumat ovat pääasiassa liikuntatoimikunnan järjestämiä. Kiltojen/opiskelijajärjestöjen liikuntavastaavat keräävät joukkueen kasaan kuhunkin lajiin ja ilmoittavat sen turnaukseen mukaan.

Seuraa siis ilmoittelua ja tule nauttimaan liikunnasta rennossa ilmapiirissä!

Lisätiedot joko kiltasi/opiskelijajärjestösi liikuntavastaavalta tai liikuntatoimikunnan puheenjohtajalta Simo Partiselta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

______________________________________________________________________________________________________

Pisteet lajeissa jakautuvat seuraavasti:
1. 12p
2. 10p
3. 8p
4. 7p
5. 6p
6. 5p
7. 4p
8. 3p
9. 2p
10. 1p
11. 1p
12. 1p

Osallistumattomuus +-0
______________________________________________________________________________________________

Kiltakiekko 20.3.2018

Vuoden 2018 toisena lajina on Kiltakiekko! Pelit pelataan UK-areenalla 20.3 alkaen klo 9:00. Tarkoituksena on pelata pipolätkää eli mennään samoilla säännöillä kuin viime vuonna.
Jokaisen opiskelijajärjestön liikuntavastaavat kokoavat noin 5-10 henkilön joukkueen ja ilmoittavat osallistumisesta  tapahtuman Facebook-seinälle 18.3. klo 23.55 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan joukkueesta yksi tuomari.
Peleihin tarvitset mukaan mailan, luistimet ja haalarit.

Mitä? Kiltakiekko
Missä? UK-areena
Milloin? 20.3. klo 9 alkaen*
Ilmoittautuminen tapahtuman facebook-seinälle 18.3. mennessä
DC: haalarit

Vuoden 2018 ensimmäinen laji: KILTAKYYKKÄ 7.2.2018


On aika siirtyä uuteen kiltaolympialaisvuoteen 2018! Vuoden ensimmäinen laji on kiltakyykkä keskiviikkona 7.2. alkaen klo 12:00. Pelit pelataan Skinnarilagardenissa, jossa on kolme kenttää käytössä. Pelit pelataan lohkojärjestelmällä, jonka lopullinen muoto ilmoitetaan, kun osallistujamäärä on tiedossa.

Kyykkää pelataan NKL:n säännöillä, jotka löydät täältä: http://www.kyykka.com/files/NKL_s%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t_hyv%C3%A4ksytty_2018.pdf

Kiltojen ja ainejärjestöjen liikuntavastaavat keräävät vähintään 4 henkiset joukkueensa kasaan ja ilmoittavat osallistumisestaan tämän tapahtuman Facebook-seinälle viimeistään 5.2.

Lyhyesti:

MITÄ? Kiltakyykkä
MISSÄ JA MILLOIN? Skinnarilagarden keskiviikkona 7.2. klo 12:00
ILMOITTAUTUMINEN? Liikuntavastaavat ilmoittavat kiltansa/ainejärjestönsä osallistumisesta viimeistään 5.2. tapahtuman seinälle

Kiltakyykän tulokset:

1. Kaplaaki
2. KeTeK
3. Sätky
4. Pelletti
5. Cluster
6. Armatuuri
7. LapIO
8. Enklaavi
9. Lateksii
10. KRK

 

 

KILTAKORIS 21.4.2017

Seuraavana Kiltaolympialaisten lajina katukoris! Kuka on Skinnarilan Kobe Bryant ja kuka LeBron James? Otetaan miehestä mittaa vanhan kunnon katukoriksen tapaan.
Pelit pelataan ylioppilastalon edessä olevalla parkkipaikalla perjantaina 21.4. Ensimmäiset pelit alkaa klo 11 ja tarkempi aikataulu selviää ilmottautumisten jälkeen.
Pelit pelataan 3vs3 peleinä yhteen koriin. Tarkemmat säännöt löytyvät: http://www.basket.fi/@Bin/26554/Katukorissäännöt.pdf

KILTAKORIS 2017 OTTELUOHJELMA
Pelataan yhdessä 5 joukkueen lohkossa. 1 ja 2 pelaa finaalin, 3 ja 4 pronssiottelun.
LOHKOPELEISSÄ 15pistettä ratkasee, pelien kesto max 10min.
Tasatilanteessa määräytyy sijoitus: keskinäiset ottelut, keskinäisten piste/koriero, tehdyt korit, (jos vielä tasan niin 5 vapaaheittoa per joukkue, parempi jatkoon)
Kenttä1 ( lähempänä YOLOA)
11.15 Enklaavi - KeTeK
11.30 Armatuuri – Enklaavi
11.45 Enklaavi - Lateksii
12.00 Kaplaaki – KeTeK
12.15 Enklaavi - Kaplaaki

Kenttä2 (lähempänä Saimaata)
11.15 Lateksii - Kaplaaki
11.30 KeTeK – Lateksii
11.45 Kaplaaki - Armatuuri
12.00 Armatuuri - Lateksii
12.15 KeTek – Armatuuri
Mitalipeleissä 15pistettä, peliaika max 15min.
Lohkon 3. ja 4. pelaa Pronssiottelun klo 12.30
Lohkon 1. ja 2. pelaa EL GRANDE FINALE klo 12.45

_____________________________________________________________________________________________________

 

KILTAKIIPEILY 18.3.2017

Kiipeily on kiltaolympialaisten yhtenä lajina tänäkin vuonna! Nyt ratkaistaan Skinnarilan kiipeilymestaruus ja se mikä kilta nappaa pisteet kiltaolympialaisten pottiin.

Skinnarilan kiipeilymestaruus pähkinänkuoressa:

- Päivä 18.4 klo 10-13
- Ovet auki klo 10 ja kiipeilyaika klo 10.30-12.30
- 10-15 uutta "kisareittiä" tätä kisaa varten rakennettuna. Reittejä naurettavan helposta melko haastavaan. Reittitiimi pitää huolta siitä, että kaikki pääsevät varmasti jotain! ;)
- Osallistumismaksu 50€/joukkue
- Joukkueessa 5-8 kiipeilijää. Kaikki joukkueen jäsenet voivat yrittää kutakin reittiä ja joukkue voi saada kultakin reitiltä max. 5 pistettä. *
- Voittajajoukkueelle palkinnoksi 3*käyntikertaa/joukkueen jäsen.
- Joukkueet keräävät pisteitä myös kiltaolympialaisten kokonaispottiin!

*HUOM!
Joukkue voi kuitenkin saada reitiltä enemmän kuin viisi pistettä jos joukkueessa on mukana ensikertalaisia, jotka pääsevät reitin. Ensikertalaiseksi tässä tapahtumassa lasketaan kaikki, joilla ei ole sarjakorttia BoulderSaimaalle. Kannattaa siis haalia joukkueeseen mukaan myös ensikertalaisia!

Eipä muuta kun joukkuetta kasaamaan ja mukaan kevään korkealentoisimpaan opiskelijatapahtumaan!

 

_____________________________________________________________________________________________________

KILTALÄTKÄ 14.3.2017

Kiltaolympialaiset 2017 jatkuu Kiltakiekolla! Pelit pelataan tiistaina 14.3 UK Areenalla ja kiekko putoaa jäähän klo 9.00.
Tarkemmat säännöt kerrotaan lähempänä tapahtumaa, mutta tarkoituksena on pelata pipolätkää. Otteluohjelma julkaistaan kun tiedetään osallistuvien joukkueiden määrä.

Jokaisen opiskelijajärjestön liikuntavastaavat kokoavat 5 - noin 10 henkilön joukkueen ja ilmoittavat osallistumisesta tämän tapahtuman seinälle 12.3. klo 23.55 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan joukkueesta yksi tuomari.
Peleihin tarvitset mukaan mailan, luistimet ja haalarit.

Lyhyesti:
Mitä? -Kiltakiekko 2017
Missä? -UK Areena Kisapuistossa
Milloin? -14.3.2017 klo 9.00
Ilmoittautuminen? -Liikuntavastaavat ilmoittavatat tapahtuman FB-seinälle 12.3 23.55 mennessä
DC? -Haalarit

____________________________________________________________________________________________________

KILTAKYYKKÄ 8.2.2017

Vihdoin on koittanut hetki, jolloin killat pääsevät ottamaan toisitaan mittaa kiltaolympialaisten muodossa. Vuoden 2017 kiltaolympialaiset avataankin perinteikkääseen tapaan kiltakyykän merkeissä. Kyykkää pelataan NKL:n säännöillä, jotka löytyvät linkistä: http://www.kyykka.com/files/NKL_saannot_hyvaksytty_2017.pdf.

Pelit pelataan NKL:n käytössä olleella skinnarilangarden pelialustalla, joka sijaitsee Teknologiapuistonkatu 4:n takana. Kenttiä alueelle saadaan mahdutetuksi kolme kappaletta. Pelit alkavat 8.2. klo 12 ja ne pelataan parhaaksi katsotulla lohkojärjestelmällä, joka selviää joukkueiden osallistumisilmoitusten jälkeen. Pelipaikka on kuitenkin vapautettava viimeistään klo 17, NKL:n käyttöön.

Kiltojen ja ainejärjestöjen liikuntavastaavat keräävät 4-6 henkiset joukkueensa kasaan ja ilmoittavat osallistumisestaan tämän tapahtuman seinälle viimeistään 6.2.

LYHYESTI:
MITÄ: Kiltaolympialaisten kyykkä
MISSÄ: Skinnarilagarden
MILLOIN: Keskiviikkona 8.2.
ILMOITTAUTUMISET: Liikuntavastaavat ilmoittavat kiltansa/ainejärjestönsä osallistumisesta viimeistään 6.2. tapahtuman seinälle.

Tulokset:
1. Kaplaaki
2. Pelletti
3. Armatuuri
4. Ketek
5. Cluster
6. LapiO
7. Sätky
8. Lateksii
9. Enklaavi
10. KRK
_____________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.