SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Peruskorjauksen myötä Saimian liikuntasalissa on kaksi lohkoa liikuntakäytössä. LUT monitoimisali on tenttitilaisuuksien vuoksi pois liikuntakäytöstä maanantaiaamusta keskiviikkoiltaan sekä tenttiviikoilla 9, 17, 18 ja 19 maanantaista perjantaihin (kesän ajan koko viikon liikuntakäytössä).

Liikuntatoimikunta

tapahtumat01Tältä sivulta löytyvät jatkossa liikuntatoimikunnan kokoukset, sekä sen järjestämät tapahtumat ja turnaukset.

Liikuntatoimikuntaan kuuluvat LUT:n kiltojen ja Saimian opiskelijayhdistysten liikuntavastaavien lisäksi SaLUTin lajivastaavia sekä urheiluseura Parrun toimijoita. Lisäksi toimintaan voivat osallistua kaikki erilaisten liikunnallisten virikkeiden suunnittelusta ja järjestämisestä kiinnostuneet LUT:n ja Saimian opiskelijat. Liikuntatoimikunta on helppo kanava vaikuttaa SaLUTin toimintaan ja koko kampuksen liikunta-asioihin.

Tervetuloa mukaan!

Liikuntatoimikunnan yhteystiedot

Liikuntatoimikunnan yhteystiedot löytyvät täältä. Huomaathan että Kiltaolympialaisten ilmoittautumisia ja joukkueen kasaamista hoitavat kiltojen ja opiskelijayhdistysten nimeämät liikuntavastaavat.

Kiltaolympialaiset

Kiltaolympialaiset ovat LUT:n ja SAIKOn yhteisen liikuntatoimikunnan järjestämä sarja turnauksia eri urheilulajeissa. Vaikka nimi kiltaolympialaiset viittaakin vahvasti yliopiston puolelle, niin AMK:n opiskelijajärjestöt ovat myöskin aivan yhtä tervetulleita mukaan kisaamaan kunkin lajin herruudesta.

Kiltaolympialaisiin osallistuakseen ei tarvitse olla kyseisen lajin mestari, vaan tapahtumissa tärkeintä on hyvällä ja rennolla mielellä liikkuminen. Kiltaolympialaisiin osallistuminen ei vaadi liikuntapassia, sillä tapahtumat ovat pääasiassa liikuntatoimikunnan järjestämiä. Kiltojen/opiskelijajärjestöjen liikuntavastaavat keräävät joukkueen kasaan kuhunkin lajiin ja ilmoittavat sen turnaukseen mukaan.

Seuraa siis ilmoittelua ja tule nauttimaan liikunnasta rennossa ilmapiirissä!

Lisätiedot joko kiltasi/opiskelijajärjestösi liikuntavastaavalta tai liikuntatoimikunnan puheenjohtajalta Simo Partiselta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

______________________________________________________________________________________________________

Pisteet lajeissa jakautuvat seuraavasti:
1. 12p
2. 10p
3. 8p
4. 7p
5. 6p
6. 5p
7. 4p
8. 3p
9. 2p
10. 1p
11. 1p
12. 1p

Osallistumattomuus +-0
______________________________________________________________________________________________

Kiltakiekko 20.3.2018

Vuoden 2018 toisena lajina on Kiltakiekko! Pelit pelataan UK-areenalla 20.3 alkaen klo 9:00. Tarkoituksena on pelata pipolätkää eli mennään samoilla säännöillä kuin viime vuonna.
Jokaisen opiskelijajärjestön liikuntavastaavat kokoavat noin 5-10 henkilön joukkueen ja ilmoittavat osallistumisesta  tapahtuman Facebook-seinälle 18.3. klo 23.55 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan joukkueesta yksi tuomari.
Peleihin tarvitset mukaan mailan, luistimet ja haalarit.

Mitä? Kiltakiekko
Missä? UK-areena
Milloin? 20.3. klo 9 alkaen*
Ilmoittautuminen tapahtuman facebook-seinälle 18.3. mennessä
DC: haalarit

Vuoden 2018 ensimmäinen laji: KILTAKYYKKÄ 7.2.2018


On aika siirtyä uuteen kiltaolympialaisvuoteen 2018! Vuoden ensimmäinen laji on kiltakyykkä keskiviikkona 7.2. alkaen klo 12:00. Pelit pelataan Skinnarilagardenissa, jossa on kolme kenttää käytössä. Pelit pelataan lohkojärjestelmällä, jonka lopullinen muoto ilmoitetaan, kun osallistujamäärä on tiedossa.

Kyykkää pelataan NKL:n säännöillä, jotka löydät täältä: http://www.kyykka.com/files/NKL_s%C3%A4%C3%A4nn%C3%B6t_hyv%C3%A4ksytty_2018.pdf

Kiltojen ja ainejärjestöjen liikuntavastaavat keräävät vähintään 4 henkiset joukkueensa kasaan ja ilmoittavat osallistumisestaan tämän tapahtuman Facebook-seinälle viimeistään 5.2.

Lyhyesti:

MITÄ? Kiltakyykkä
MISSÄ JA MILLOIN? Skinnarilagarden keskiviikkona 7.2. klo 12:00
ILMOITTAUTUMINEN? Liikuntavastaavat ilmoittavat kiltansa/ainejärjestönsä osallistumisesta viimeistään 5.2. tapahtuman seinälle

Kiltakyykän tulokset:

1. Kaplaaki
2. KeTeK
3. Sätky
4. Pelletti
5. Cluster
6. Armatuuri
7. LapIO
8. Enklaavi
9. Lateksii
10. KRK

 

 

KILTAKORIS 21.4.2017

Seuraavana Kiltaolympialaisten lajina katukoris! Kuka on Skinnarilan Kobe Bryant ja kuka LeBron James? Otetaan miehestä mittaa vanhan kunnon katukoriksen tapaan.
Pelit pelataan ylioppilastalon edessä olevalla parkkipaikalla perjantaina 21.4. Ensimmäiset pelit alkaa klo 11 ja tarkempi aikataulu selviää ilmottautumisten jälkeen.
Pelit pelataan 3vs3 peleinä yhteen koriin. Tarkemmat säännöt löytyvät: http://www.basket.fi/@Bin/26554/Katukorissäännöt.pdf

KILTAKORIS 2017 OTTELUOHJELMA
Pelataan yhdessä 5 joukkueen lohkossa. 1 ja 2 pelaa finaalin, 3 ja 4 pronssiottelun.
LOHKOPELEISSÄ 15pistettä ratkasee, pelien kesto max 10min.
Tasatilanteessa määräytyy sijoitus: keskinäiset ottelut, keskinäisten piste/koriero, tehdyt korit, (jos vielä tasan niin 5 vapaaheittoa per joukkue, parempi jatkoon)
Kenttä1 ( lähempänä YOLOA)
11.15 Enklaavi - KeTeK
11.30 Armatuuri – Enklaavi
11.45 Enklaavi - Lateksii
12.00 Kaplaaki – KeTeK
12.15 Enklaavi - Kaplaaki

Kenttä2 (lähempänä Saimaata)
11.15 Lateksii - Kaplaaki
11.30 KeTeK – Lateksii
11.45 Kaplaaki - Armatuuri
12.00 Armatuuri - Lateksii
12.15 KeTek – Armatuuri
Mitalipeleissä 15pistettä, peliaika max 15min.
Lohkon 3. ja 4. pelaa Pronssiottelun klo 12.30
Lohkon 1. ja 2. pelaa EL GRANDE FINALE klo 12.45

_____________________________________________________________________________________________________

 

KILTAKIIPEILY 18.3.2017

Kiipeily on kiltaolympialaisten yhtenä lajina tänäkin vuonna! Nyt ratkaistaan Skinnarilan kiipeilymestaruus ja se mikä kilta nappaa pisteet kiltaolympialaisten pottiin.

Skinnarilan kiipeilymestaruus pähkinänkuoressa:

- Päivä 18.4 klo 10-13
- Ovet auki klo 10 ja kiipeilyaika klo 10.30-12.30
- 10-15 uutta "kisareittiä" tätä kisaa varten rakennettuna. Reittejä naurettavan helposta melko haastavaan. Reittitiimi pitää huolta siitä, että kaikki pääsevät varmasti jotain! ;)
- Osallistumismaksu 50€/joukkue
- Joukkueessa 5-8 kiipeilijää. Kaikki joukkueen jäsenet voivat yrittää kutakin reittiä ja joukkue voi saada kultakin reitiltä max. 5 pistettä. *
- Voittajajoukkueelle palkinnoksi 3*käyntikertaa/joukkueen jäsen.
- Joukkueet keräävät pisteitä myös kiltaolympialaisten kokonaispottiin!

*HUOM!
Joukkue voi kuitenkin saada reitiltä enemmän kuin viisi pistettä jos joukkueessa on mukana ensikertalaisia, jotka pääsevät reitin. Ensikertalaiseksi tässä tapahtumassa lasketaan kaikki, joilla ei ole sarjakorttia BoulderSaimaalle. Kannattaa siis haalia joukkueeseen mukaan myös ensikertalaisia!

Eipä muuta kun joukkuetta kasaamaan ja mukaan kevään korkealentoisimpaan opiskelijatapahtumaan!

 

_____________________________________________________________________________________________________

KILTALÄTKÄ 14.3.2017

Kiltaolympialaiset 2017 jatkuu Kiltakiekolla! Pelit pelataan tiistaina 14.3 UK Areenalla ja kiekko putoaa jäähän klo 9.00.
Tarkemmat säännöt kerrotaan lähempänä tapahtumaa, mutta tarkoituksena on pelata pipolätkää. Otteluohjelma julkaistaan kun tiedetään osallistuvien joukkueiden määrä.

Jokaisen opiskelijajärjestön liikuntavastaavat kokoavat 5 - noin 10 henkilön joukkueen ja ilmoittavat osallistumisesta tämän tapahtuman seinälle 12.3. klo 23.55 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan joukkueesta yksi tuomari.
Peleihin tarvitset mukaan mailan, luistimet ja haalarit.

Lyhyesti:
Mitä? -Kiltakiekko 2017
Missä? -UK Areena Kisapuistossa
Milloin? -14.3.2017 klo 9.00
Ilmoittautuminen? -Liikuntavastaavat ilmoittavatat tapahtuman FB-seinälle 12.3 23.55 mennessä
DC? -Haalarit

____________________________________________________________________________________________________

KILTAKYYKKÄ 8.2.2017

Vihdoin on koittanut hetki, jolloin killat pääsevät ottamaan toisitaan mittaa kiltaolympialaisten muodossa. Vuoden 2017 kiltaolympialaiset avataankin perinteikkääseen tapaan kiltakyykän merkeissä. Kyykkää pelataan NKL:n säännöillä, jotka löytyvät linkistä: http://www.kyykka.com/files/NKL_saannot_hyvaksytty_2017.pdf.

Pelit pelataan NKL:n käytössä olleella skinnarilangarden pelialustalla, joka sijaitsee Teknologiapuistonkatu 4:n takana. Kenttiä alueelle saadaan mahdutetuksi kolme kappaletta. Pelit alkavat 8.2. klo 12 ja ne pelataan parhaaksi katsotulla lohkojärjestelmällä, joka selviää joukkueiden osallistumisilmoitusten jälkeen. Pelipaikka on kuitenkin vapautettava viimeistään klo 17, NKL:n käyttöön.

Kiltojen ja ainejärjestöjen liikuntavastaavat keräävät 4-6 henkiset joukkueensa kasaan ja ilmoittavat osallistumisestaan tämän tapahtuman seinälle viimeistään 6.2.

LYHYESTI:
MITÄ: Kiltaolympialaisten kyykkä
MISSÄ: Skinnarilagarden
MILLOIN: Keskiviikkona 8.2.
ILMOITTAUTUMISET: Liikuntavastaavat ilmoittavat kiltansa/ainejärjestönsä osallistumisesta viimeistään 6.2. tapahtuman seinälle.

Tulokset:
1. Kaplaaki
2. Pelletti
3. Armatuuri
4. Ketek
5. Cluster
6. LapiO
7. Sätky
8. Lateksii
9. Enklaavi
10. KRK
_____________________________________________________________________________________________________

 

Kiltasäbä on pelattu ja voimme julistaa Kiltaolympialaisten mestarin vuonna 2016!

Voiton vei tänä vuonna Kaplaaki, jonka hankkima etumatka Enklaaviin ja muihin ennen viimeisiä lajeja riitti turvaamaan mestaruuden. Enklaavin lajivoitot jalkapallosta ja sählystä riittivät lopulta toiseen sijaan ohi kolmanneksi pudonneen KeTeKin. Niukasti mitalisijoitusten ulkopuolelle jäi Armatuuri.

Lopullinen pistetaulukko näyttää seuraavalta:

1. Kaplaaki: 62 pistettä
2. Enklaavi: 57 pistettä
3. KeTeK: 47 pistettä
4. Armatuuri: 45 pistettä
5. LapIO: 33 pistettä
6. Pelletti: 30 pistettä
7. LapTOp: 29 pistettä
8. Cluster: 27 pistettä
9. KRK: 24 pistettä
10. Sätky: 17 pistettä
11. LaKOSTE: 6 pistettä
12. Lateksii: 5 pistettä

Onnittelut Kaplaakille voitosta, ja kiitokset kaikille urheiluvuodesta! Palatkaamme ensi vuonna jälleen Kiltaolympialaisten pariin.

Liikunnallista loppuvuotta toivottaen:
Liikuntatoimikunta 2016

__________________________________________________________________________________________________

KILTASALIBANDY MA 14.11.2016

Kiltaolympialaiset vuosimallia 2016 ovat viimeistä lajia vaille paketissa. Huipentuma on vuorossa maanantaina 14.11, jolloin lajivuoron saa salibandy.

Pelit pelataan maanantaina 14.11 klo 8.30 alkaen Huhtiniemen liikuntakeskuksessa "Huhtarissa". Käytössämme on kaksi salibandykenttää, joten pelit saadaan pelattua läpi ennen klo 13. Joukkueesta kentällä on 5 kenttäpelaajaa ja maalivahti. Kiltojen ja ainejärjestöjen liikuntavastaavat keräävät joukkueensa kasaan ja ilmoittavat osallistumisestaan tämän tapahtuman seinälle viimeistään lauantaina 12.11. Tuomarointivastuu peleissä on niillä joukkueilla, jotka eivät ole pelivuorossa.

LYHYESTI:
MITÄ: Kiltaolympialaisten salibandy
MISSÄ: Huhtarin liikuntakeskus
MILLOIN: Maanantaina 14.11 klo 8.30 -->
ILMOITTAUTUMISET: Liikuntavastaavat ilmoittavat kiltansa/ainejärjestönsä osallistumisesta viimeistään la 12.11 tapahtuman seinälle.

Tulokset:
1. Enklaavi
2. Armatuuri
3. LapIO
4. LapTOp
5. Kaplaaki
6. Ketek
7. Cluster
8. KRK
9. Pelletti

________________________________________________________________________________________________

KILTAFUTIS 12.10.2016

On aika kerätä kokoon kiltojen Väinö Ryynärit ja Zinedin Gintonicit kiltafutiksen pariin. Turnaus pelataan keskiviikkona 12.10. Visma Areenalla kello kymmenestä eteenpäin.

Pelit pelataan puolikkaalla kentällä ja pelaamassa on yhtä aikaa viisi kenttäpelaajaa ja maalivahti (5+1). Peliaika on 2x12 minuuttia, puolessa välissä kenttäpuoliskojen vaihto ja pelien välissä viiden minuutin tauko. Paitsioita ei ole. Naispelaajien peluuttamisesta koko ottelun ajan ei saa tänäkään vuonna ekstramaalia, mutta naiset ovat enemmän kuin tervetulleita edustamaan kiltojaan! Jos joukkue on viiden (5) maalin tappiolla, he voivat ottaa kentälle yhden (1) ylimääräisen kenttäpelaajan kunnes maaliero on kolme (3) maalia.

Jokainen osallistuva joukkue on velvollinen ilmoittamaan lisäksi yhden (tai useamman) tuomarin, joka voi tuomaroida muiden kiltojen välisiä otteluita silloin, kun ei itse ole pelivuorossa. Kaikkia sääntöjä ei tarvitse osata viheltää, riittää että on yleiskäsitys siitä mitä jalkapallossa saa ja ei saa tehdä. Tuomarien nimet ilmoitetaan samalla, kun ilmoittaa joukkueensa olympialaisiin. Joukkueiden kapteeneja ja tuomareita pyydetään saapumaan käymään hallilla 08:45 riippumatta siitä onko joukkueella ekalla kierroksella pelejä vai ei; käydään heidän kanssa päivän agenda läpi, jotta pysytään aikataulussa.

Lyhyesti vielä:
MITÄ: Kiltaolympialaisten jalkapallo
MISSÄ: Visma Areena (karttalinkki: https://goo.gl/maps/ESucKHJEYH22)
MILLOIN: Keskiviikkona 12.10 klo 9-18
ILMOITTAUTUMISET: Viimeistään sunnuntaina 9.10. tapahtuman fb-seinälle

Tulokset:
1. Enklaavi
2. Kaplaaki
3. KRK
4. Cluster
5. Sätky
6. LapTOP
7. Ketek
8. Armatuuri
9. Pelletti
10.LaKOSTE
11.LapIO
12. Lateksii

____________________________________________________________________________________________________

 

KILTABIITSI 5.9.2016

Syksyn Kiltaolympialaisrumba saa heti kovan startin KILTABIITSIN muodossa! Pallot lyödään ilmaan maanantaina 5.9 jo kello 14 alkaen, jotta kaikki halukkaat ehtivät Beach partyjen illanviettoon. Tapahtumapaikkana toimii perinteisesti Sammonlahden rannan biitsipallokentät.

Turnauksen säännöt noudattavat (osoitteesta http://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/beach-volley/saannot-ja-ohjeet.html  löytyviä) beach-volleyn sääntöjä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Nämä ovat:
1. Ensimmäinen kosketus saa olla pehmeä eli ainoastaan viimeinen kosketus täytyy olla kova.
2. Joukkueessa saa olla rajaton määrä pelaajia ja niistä täytyy olla kentällä vähintään kaksi ja maksimissaan kolme pelaajaa.
3. Varustus muuten vapaa mutta kenkien käyttö kielletty, jotta vältytään toisten jaloille tallomiselta.
4. Vain verkon yläpaulaan koskeminen on kielletty. Muuten verkkoon saa koskea, jos se ei vaikuta vastustajajoukkueen pelaamiseen.

Pelit pelataan 13 pisteen lyhennetyissä erissä ja erävoitto ratkaistaan aina kahden pisteen erolla. Joukkueet saavat jokaisesta voitetusta erästä pisteen ja otteluissa pelataan kaksi, tarvittaessa kolme, erää. Lohkovaiheen jälkeen lohkojen ykköset pelaavat vastakkain finaalissa, ja lohkojen kakkoset pronssiottelussa.

TURNAUKSEEN ILMOITTAUTUMINEN TÄMÄN TAPAHTUMAN FB-SEINÄLLE LIIKUNTAVASTAAVIEN TOIMESTA LA 3.9 MENNESSÄ. ILMOITTAUTUMISEN OHESSA JOKAINEN OSALLISTUVA KILTA NIMEÄÄ YHDEN TAI USEAMMAN TUOMARIN, JOKA TUOMITSEE PELEJÄ OMAN JOUKKUEEN OLLESSA TAUOLLA. Tämä varmistukseksi, jotta aikataulussa pysytään.

MITÄ: Kiltabiitsi 2016
MISSÄ: Sammonlahden rannan biitsikentät
MILLOIN: Maanantaina 5.9 klo 14 alkaen

Tulokset:
1. Armatuuri
2. Kaplaaki
3. Sätky
4. KeTek
5. Enklaavi
6. Pelletti
7. Cluster
8. Lateksii
9. KrK
10. LapIO

__________________________________________________________________________________________________

KILTAKORIS 25.4.2016

Kiltaolympialaisten kiltakoristurnaus pelataan 25.04.2016 Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilastalon edessä sijaitsevalla parkkipaikalla ja tapahtuma alkaa kello 12:00!!
Koripalloturnaus pelataan katukoripallotyylillä eli 3 vs 3 ja yhteen koriin.
Joukkueet ilmoittautuvat turnaukseen tähän tapahtuman seinälle 23.04.2016 mennessä.

Katukorissäännöt on luettavissa osoitteessa: http://www.basket.fi/@Bin/26554/Katukorissäännöt.pdf

MITÄ: katukoris
MISSÄ: ylioppilastalon edessä oleva parkkipaikka
MILLOIN: 25.04.2016 klo 12-
ILMOITTAUTUMINEN: tapahtuman seinälle

Lisätietoa ja kysymyksiä sähköpostitse saa osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

___________________________________________________________________________________________________

KILTAKIIPEILY 12.4.2016

Mitä?
Skinnarilan kiipeilymestaruuskisat tulevat taas 12.4! Kiipeilykisa on osa kiltaolympialaisia, joten kaikki killat ehdottomasti mukaan osallistumaan ja kamppailemaan kiltaolympialaisten pisteistä! Kisat järjestetään hurtilla huumoriotteella, joten kaikki rohkeasti mukaan!

Harjoitukset?
Kisoihin liittyen tarjoamme opiskelijajärjestöille mahdollisuuden tulla kokeilemaan (eli "harjoittelemaan salaa omalla porukalla") kiipeilyä ennen kisapäivää. Mukana ohjaaja vetämässä, joten tämä on erinomainen tilaisuus päästä testaamaan huippuhauskaa lajia asiantuntevassa ohjauksessa. Ja kaikki tämä edulliseen hintaan!

Opiskelijajärjestöillä on siis mahdollisuus varata itselleen ohjattu kiipeilyvuoro viikolla 14 (4.-8.4) ma-pe klo 10, 12 ja 14 alkaen.

Harjoitusvuorojen varaukset?
Laittakaa sähköpostia osoitteeseen infoätbouldersaimaa.fi ja varaamme teille sopivat treenivuoron!

Hinta?
Treenit 10€/hlö sisältäen kenkävuokran. Lisäksi nyt kaksi treeniä yhden hinnalla! Ensimmäinen kerta on killan ohjattu tunti ja toisen kerran voi käyttää vapaasti hallin aukioloaikoina ennen kisapäivää 12.4.

Eipä muuta kun treenivuoroa varaamaan!

__________________________________________________________________________________________________

KILTAKIEKKO 17.3.2016

Kiekkoa pelataan torstaina 17.3.2016 UK Areenalla ja pelit alkavat klo 9.00.
Tarkemmat säännöt ja pelien aikataulut ilmestyvät tänne seinälle viikon edetessä. Lähtökohtana siis, että pelataan pipolätkää.

Kunkin opiskelijajärjestön liikuntavastaavat hankkivat 5 - noin 10 henkilön joukkueen ja ilmoittavat osallistumisesta tämän tapahtuman seinälle 15.3. klo 23.00 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan joukkueesta yksi tuomari.

Tiivistetysti:
Mitä? - Kiltakiekkoa
Missä? - UK Areenalla
Milloin? - 17.3. klo 9 alkaen
Ilmoittautuminen? - FB:n tapahtuman seinälle.
DC: Haalarit

_____________________________________________________________________________________________________

Vuoden 2016 ensimmäinen laji: KILTAKYYKKÄ 24.2.2016

On aika jättää vuoden 2015 tapahtumat historiaan ja aloittaa uusi kiltaolympialaisvuosi puhtaalta pöydältä. Vuoden 2016 kiltaolympialaisten ensimmäinen laji on kiltakyykkä. Kiltakyykkä pelataan keskiviikkona 24.2. 12.00 alkaen AMK:n takana vierasparkkiksella. Kilpailut pelataan akateemisen kyykän säännöillä (http://www.powi.fi/powicup/index.php?saannot). Kunkin opiskelijajärjestön liikuntavastaavat kasaavat 4-6 henkilön joukkueen ja ilmoittavat järjestönsä osallistumisesta facebook-sivulla.

Lyhyesti:

MITÄ? Kiltakyykkä
MISSÄ JA MILLOIN? AMK:n vierasparkkis 24.2. 12.00-16.00
ILMOITTAUTUMINEN? FB tapahtuman seinälle järjestöjen vastaavien toimesta

Kiltakyykän tulokset:

1. KeTeK
2. Kaplaaki
3. Armatuuri
4. LapTOp
5. KrK
6. Pelletti
7. LapIO
8. Sätky
9. Cluster
10. Lateksii
11. Enklaavi
12. LaKOSTE (DNS)

_______________________________________________________________________________________________________

Vuoden 2015 mestari on Enklaavi!

Kiltaolympialaisvuosi on saatu päätökseen ja mitalisijat on laskettu.

Kirkkaimmasta sijasta käytiin tiukkaa kamppailua viime hetkille saakka, mutta Kiltasählyn jälkeen oli voittaja kuitenkin kirkas: 49 pisteellä voiton vei Enklaavi!

Vuoden pisteet jakautuivat seuraavasti:
Enklaavi: 49 pistettä
Armatuuri: 43 pistettä
Kaplaaki & Sätky: 41 pistettä
LapTOp: 37 pistettä
KrK: 33 pistettä
LapIO: 29 pistettä
Pelletti: 27 pistettä
Cluster: 25 pistettä
KeTek: 10 pistettä
LaKOSTE: 3 pistettä

Paljon onnea Enklaaville, ja kiitos kaikille urheiluvuodesta!

____________________________________________________________________________________________________

Kiltasäbä 2.12.

Kiltaolympialaiset vuonna 2015 ovat viimeistä lajia vaille valmiit! Tänäkin vuonna kiltaolympialaiset huipentuu tuttuun tapaan salibandyn merkeissä.

Pelit pelataan keskiviikkona 2.12. klo 11.00 alkaen Yliopiston monarissa. Joukkueista kentällä 4 kenttäpelaajaa ja maalivahti (4+1), peliaika määräytyy osallistuvien joukkueiden mukaan. Jokainen osallistuva joukkue on lisäksi velvollinen ilmoittamaan yhden (tai useamman) tuomarin, joka voi tuomaroida muiden kiltojen välisiä otteluita silloin, kun ei itse ole pelivuorossa. Tuomarin nimi ilmoitetaan joukkueen ilmottautumisen yhteydessä.

Lyhyesti:
MITÄ: Kiltaolympialaisten salibandy
MISSÄ: Yliopiston monitoimisali
MILLOIN: Keskiviikkona 2.12 klo 11 →
ILMOTTAUTUMISET: Liikuntavastaavien toimesta viimeistään maanantain 30.11 aikana tapahtuman seinälle.

Finaalissa kohtasivat LapTOp ja LapIO, LapTOp vei ottelun nimiinsä selvästi lukemin 6-0. Pronssin nappasi Sätky voittaen Armatuurin niukasti 2-1.

Sijoitukset:

1. LapTOp
2. LapIO
3. Sätky
4. Armatuuri
5. Enklaavi
6. Krk
7. Cluster
8. Ketek
9. Pelletti
10. Kaplaaki

 ___________________________________________________________________________________________________

Kiltafutis 5.10.

Sää viilenee kuin Sepp Blatterin eläkesäästösuunnitelmat, mutta Kiltaolympialaiset siirtyvät hetkeksi kuningaslajin pariin! Palloja potkitaan maanantaina 5.10. Visma Areenan tekonurmella kello 10 alkaen. Finaalit pelataan iltapäivän puolella.

Pelit pelataan puolikkaalla kentällä ja pelaamassa on yhtä aikaa 6 kenttäpelaajaa ja maalivahti (6+1). Peliaika on 2x12 minuuttia, puolessa välissä kenttäpuoliskojen vaihto ja pelien välissä viiden minuutin tauko. Paitsioita ei ole. Naispelaajien peluuttamisesta koko ottelun ajan ei saa tänäkään vuonna ekstramaalia, mutta naiset ovat enemmän kuin tervetulleita edustamaan kiltojaan! Jos joukkue on viiden (5) maalin tappiolla, he voivat ottaa kentälle yhden (1) ylimääräisen kenttäpelaajan kunnes maaliero on kolme (3) maalia.

Jokainen osallistuva joukkue on velvollinen ilmoittamaan lisäksi yhden (tai useamman) tuomarin, joka voi tuomaroida muiden kiltojen välisiä otteluita silloin, kun ei itse ole pelivuorossa. Kaikkia sääntöjä ei tarvitse osata viheltää, riittää että on yleiskäsitys siitä mitä jalkapallossa saa ja ei saa tehdä. Tuomarien nimet ilmoitetaan samalla, kun ilmoittaa joukkueensa olympialaisiin. Joukkueiden kapteeneja ja tuomareita pyydetään saapumaan käymään hallilla 09:45 riippumatta siitä onko joukkueella ekalla kierroksella pelejä vai ei; käydään heidän kanssa päivän agenda läpi, jotta pysytään aikataulussa.

Lyhyesti vielä:
MITÄ: Kiltaolympialaisten jalkapallo
MISSÄ: Visma Areena (karttalinkki: https://goo.gl/maps/ESucKHJEYH22)
MILLOIN: Maanantaina 5.10. klo 10-16
ILMOITTAUTUMISET: Viimeistään lauantaina 3.10. tapahtuman seinälle facebookiin

Kiltafutiksen sijoitukset järjestyksessä sijoitusottelu, pisteet, maaliero, tehdyt maalit:

1. KRK
2. Enklaavi
3. Cluster
4. Sätky
5. LapTOp
6. LapIO
7. Armatuuri
8. Pelletti
9. Kaplaaki
10. Ketek

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiltabeach 7.9.

Syksyn ensimmäisenä lajina on vuorossa KILTABIITSITURNAUS, joka pelataan Sammonlahden rannassa MAANANTAINA 7.9. KLO: 15 alkaen, joten Beachpartyjen huvitteluihin kerkeää hyvin mukaan.

Säännöt osoitteessa: (http://www.lentopalloliitto.fi/beach_volley/saannot/) poislukien seuraavat poikkeukset:
1. Ensimmäinen kosketus saa olla pehmeä eli ainoastaan viimeinen kosketus täytyy olla kova.
2. Joukkueessa saa olla rajaton määrä pelaajia ja niistä täytyy olla kentällä vähintään kaksi ja maksimissaan kolme pelaajaa.
3. Varustus muuten vapaa mutta kenkien käyttö kielletty.
4. Vain verkon yläpaulaan koskeminen on kielletty. Muuten verkkoon saa koskea.

Jokainen kilta valitsee pelaajistaan vähintään yhden tuomarin, joka oman joukkueen ollessa tauolla tuomaroi muiden matseja.

Erävoitosta saa lohkossa pisteen ja pelissä pelataan kaksi erää ja tarvittaessa kolmas. Jokainen erä pelataan lyhennettynä eli 15 pisteeseen tai kahden pisteen erolla 15 pisteen jälkeen.

ILMOITTAUTUMISET OMAN KILLAN/OPISKELIJAYHDISTYKSEN LIIKUNTAVASTAAVALLE.

JOUKKUEIDEN ILMOITTAUTUMISET LIIKUNTAVASTAAVIEN TOIMESTA TÄMÄN TAPAHTUMAN KOMMENTTIKENTTÄÄN VIIMEISTÄÄN SUNNUNTAINA 6.9.

MITÄ: Kiltabiitsi
MISSÄ: Sammonlahden ranta
MILLOIN: Maanantaina 7.9. Klo: 15 ->

(toivotaan hyvää säätä (: )

Sijoitustaulukko:

1. Sätky
2. Enklaavi
3. Kaplaaki
4. Pelletti
5. Armatuuri
6. Cluster
7. LapTOp
8. LaKOSTe
9. Krk
10. Ketek
11. LapIO

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiltakiekko 9.4.2015

Kiltaolympialaisten toinen laji kiltakiekko pelataan torstaina 9.4. klo 9.00-14.30 Kisapuiston harjoitushallissa ja UK Areenalla. Turnaus pelataan pipolätkä säännöillä 0+5 -formaatilla. Tarkemmat säännöt kerrataan vielä aamulla ennen ensimmäistä peliä joukkueiden kapteenien kanssa. Kunkin opiskelijajärjestön liikuntavastaava kasaa joukkueen ja ilmoittaa järjestönsä osallistumisesta tämän tapahtuman seinälle. Liikuntavastaavat valitsevat myös joukkueesta kapteenin ja tuomarin.

Paikalle tavitset mukaan mailan, luistimet ja haalarit. Suosittelemme myös käyttämään kypärää vahinkojen välttämiseksi, sillä vahingot tapahtuvat omalla vastuulla.

MITÄ: kiltaolympialaisten jääkiekko
MISSÄ: kisapuiston UK-areena ja harjoitushalli
MILLOIN: 9.4 klo 9.00-14.30
DC: haalarit

TULOKSET:

Kiltakiekon voiton nappasi LapIO finaalissa Armatuuria vastaan 4-1. Tiukka pronssiottelu Kaplaakin ja LapTOpin välillä päättyi rangaistuslaukauskilpailun jälkeen Kaplaakin hyväksi 3-2.

Kiltakiekon sijoitustaulukko:

1.LapIO
2.Armatuuri
3.Kaplaaki
4.LapTOp
5.Enklaavi
6.KrK
7.Sätky

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiltakyykkä 17.2.2015

On aika jättää vuoden 2014 tapahtumat historiaan ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Vuoden 2015 kiltaolympialaisten ensimmäinen laji on kiltakyykkä. Kiltakyykkä pelataan tiistaina 17.2. klo 12-18 AMK:n parkkipaikalla. Kilpailut pelataan akateemisen kyykän säännöillä (http://www.powi.fi/powicup/index.php?saannot). Kunkin opiskelijajärjestön liikuntavastaavat kasaavat 4-6 henkilön joukkueen ja ilmoittavat järjestönsä osallistumisesta facebook-eventin seinälle.

Lyhyesti:

MITÄ? Kiltakyykkä
MISSÄ JA MILLOIN? AMK:n parkkipaikalla 17.2. klo 12-18
ILMOITTAUTUMINEN? FB-tapahtuman seinälle järjestöjen vastaavien toimesta

TULOKSET:

Aruinkoisessa säässä ja hyvässä hengessä käydyn turnauksen mitalisijoille tasaisen varmalla pelillä tiensä selvittivät Kaplaaki, Armatuuri ja Cluster Pelletin jäädessä niukasti neljänneksi.

Turnauksen sijoutukset kokonaisuudessaan olivat seuraavat:

1. Kaplaaki
2. Armatuuri
3. Cluster
4. Pelletti
5. KRK
6. Enklaavi
7. Sätky
8. LapTOp
9. LapIO
10. KeTeK
11. LaKOSTE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.