SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Päivän tärpit

Liikuntapalvelut

LiikuntapalvelutSaLUTin liikuntapalveluihin kuuluvat ryhmäliikunta, kuntosalivuorot, palloilu- ja lajivuorot, sekä muut passilla saatavat alennukset Lappeenrannan liikuntapaikoista. Ryhmäliikuntatunneille ovat tervetulleita kaikki ryhmäliikuntapassin lunastaneet henkilöt, kuntosaleille sekä palloilu- ja lajivuoroille pääset osallistumaan liikuntapassilla.

Liikuntapalveluja on saatavilla yliopiston ja ammattikorkeakoulun tilojen lisäksi Lappeenrannan kaupungin liikuntapaikoissa. Lappeenrannan kaupungin opiskelijahintaisia liikuntapalveluja, sekä SaLUT:n passeilla saatavia alennuksia ja etuuksia päivitetään tälle sivustolle.

Kätevin tapa käyttää kampuksen liikuntatiloja on kuitata itselleen kulkuavain, jonka avulla pääset kuntosaleille ja muihin liikuntatiloihin. Liikuntapaikkakartasta löydät siis kätevästi liikuntatilojen sijainnit kampusalueella.

Tähän osioon kootaan myös tietoa Lappeenrannan muista liikuntapaikoista ja urheiluseurojen toiminnasta.

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.