SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Päivän tärpit

AMK:n liikuntasalin vuorolista

Monitoimisalin vuorolista

AMK:n liikuntasalin lohko 1 vuorolista

7-vaiheen peilisalin vuorot on siirretty AMK:n liikuntasalin lohko 1:seen! Huomasithan, että viimeiset vuorot loppuvat klo 21:50.

SaLUT Imatra

SaLUT Imatra-osio on tarkoitettu Imatralla opiskeleville Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijoille. 

Syksyllä 2018 SaLUT liikuntapassin hinta Imatran opiskelijoille on 20 €. Passin voi ostaa SAIKOn toimistolta sen aukioloaikojen puitteissa.

Toiminta keväällä 2018

Uimahalli ja uimahallin kuntosali

Imatran uimahalli ja kuntosali on opiskelijoiden käytössä alennettuun hintaan. Opiskelija-alennuksella hinta on 1,50 €/kerta. Huomioithan, että sinulla tulee olla SaLUT liikuntapassi saadaksesi opiskelija-alennuksen!

Imatran Kylpylän kuntosali

Imatran Kylpylän kuntosali on opiskelijoiden käytössä alennettuun hintaan. Opiskelija-alennuksella hinta on 3 €/kerta. Esitä kassalla SaLUT liikuntapassi, niin saat alennuksen normaalista opiskelijahinnasta (4,50 €).

Imatran Kylpylän ryhmäliikuntatunnit

Imatran Kylpylän ryhmäliikuntapalvelut ovat opiskelijoiden käytössä alennettuun hintaan. SaLUT liikuntapassilla ryhmäliikuntatunti maksaa 4,50 € (norm. 6,50 €). Näet täältä ryhmäliikuntakalenterin. Saadaksesi alennuksen sinun tulee esittää kassalla SaLUT liikuntapassi. Tunneille tulee tehdä paikkavaraus.

Liikuntaneuvonta

Liikuntaneuvontaa on tarjolla myös Imatralla. Jos haluat henkilökohtaista liikuntaneuvontaa, laita viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tempaukset / tapahtumat

Imatralla järjestetään demotunteja ja tempauksia. Niistä lisää näillä sivuilla aina tapahtuman lähestyessä.

Liikuntapassi

Kevätkaudella Imatran liikuntapassin hinta on 20 €. Tätä maksua vastaan saat liikuntapassin, joka oikeuttaa kaikkien yllä kuvattujen liikuntapalveluiden käyttämiseen.

Liikuntapasseja voit ostaa SAIKON toimistosta sen aukioloaikoina. Maksu käteisellä. Nopeutat asiointia, jos täytät etukäteen asiakastietolomakkeen.

Lisätiedot

Imatran asioista voit kysellä SaLUT:n työntekijöiltä, joiden yhteystiedot löydät yhteystietokohdasta.

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.