SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Peruskorjauksen myötä Saimian liikuntasalissa on kaksi lohkoa liikuntakäytössä. LUT monitoimisali on tenttitilaisuuksien vuoksi pois liikuntakäytöstä maanantaiaamusta keskiviikkoiltaan.

PEPO Lpr hakee valmentajia/ohjaajia junioritoimintaan

Olit sitten selkeä päävalmentaja tyyppi, tai innokas ja positiivinen valmennustiimin jäsen, olet mahdollisesti meille juuri se oikea.

Tule siis mukaan PEPO Lappeenrannan juniori toimintaan. Pystymme tarjoamaan mahdollisuuden kehittyä valmentajana, tervehenkisen ja ammattitaitoisen valmennusympäristön ja motivoituneita junioripelaajia. Pääset toimimaan hyvissä olosuhteissa kesäisin Sammonlahden, Amiksen tai Kimpisen kentillä ja talvisin Visma Areenassa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä PEPO Lappeenrannan Nuorisopäällikkö Timo Valkeapäähän (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0401795956).

Seuran toimintaan voit käydä tutustumassa osoitteessa http://www.pepofutis.net

 

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.