SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Päivän tärpit

AMK:n liikuntasalin vuorolista

Monitoimisalin vuorolista

AMK:n liikuntasalin lohko 1 vuorolista

7-vaiheen peilisalin vuorot on siirretty AMK:n liikuntasalin lohko 1:seen! Huomasithan, että viimeiset vuorot loppuvat klo 21:50.

Kuntosaliharjoittelun ABC

Oletko kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta, mutta et oikein tiedä mitä siellä tehdä ja miten? Vai oletko jo vanha treenaaja ja kaipaat varmistusta tekniikoihin ja harjoittelun suunnitteluun?

Motiivi Hyvinvointipalvelut järjestävät maksuttoman Kuntosaliharjoittelun ABC-kurssin, jonka tavoitteena on oppia lihaskuntoharjoittelun perusteet teoriassa ja käytännössä.

Tervetuloa mukaan tanssiryhmään!

Tanssiryhmäpienempi

7-vaiheen Peilisali jää pois käytöstä 28.1.

LUT:n 7-vaiheen peilisali jää pois käytöstä 28.1. eteenpäin ja vuorot siirtyvät Saimian salin lohko 1:seen. Peilisalissa olleet vakiovuorot säilyvät ja siirtyvät lohko 1:seen. Vapaasti varattavat vuorot vähenevät ja niitä on lohko 1:sessä klo 12 eteenpäin arkipäivisin ainakin viikkoon 9 saakka. Poissulkien lukujärjestyksen vakiovuorot. Tähän mennessä tehdyt varaukset eivät säily vaihdoksen yhteydessä. Muutos vaikuttaa myös muihin Saimian salin klo 18:30 alkaviin vuoroihin, jotka toteutuvat nyt kahdessa lohkossa.

Peilisalin välineistö tullaan siirtämään Saimian salin välinevarastoon.

Kokeilujakso jatkuu vielä ensi viikon ajan!

Vielä ensi viikon ajan on mahdollista kokeilla SaLUTin liikuntapalveluja maksutta! Tule kokeilemaan ryhmäliikuntaa, tsekkaa millainen kuntosali meillä on tai osallistu palloiluvuoroihin. Muista ilmoittautua ryhmäliikuntatunneille ja perua osallistumisesi, jos et pääsekään.

Kevään 2019 passi tulee olla käytössä viimeistään maanantaina 4.2.

 

Kevään ryhmäliikuntatunnit ovat varattavissa!

Kevään 2019 ryhmäliikuntatunnit ovat nyt varattavissa. Tunnit starttaavat 21.1. Vanhojen tuttujen tuntien lisäksi uutena lukkarissa on Pilates ja paluun tehneet Zumba ja NHS.

Muista varata paikkasi tunneille ja varaudu näyttämään voimassaolevaa tarraa 4.2. alkaen

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.