SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Peruskorjauksen myötä Saimian liikuntasalissa on kaksi lohkoa liikuntakäytössä. LUT monitoimisali on tenttitilaisuuksien vuoksi pois liikuntakäytöstä maanantaiaamusta keskiviikkoiltaan.

7-vaiheen kuntosali opetuskäytössä:
to 20.10. klo 9-12 ja klo 13-16

SaLUT – Saimaan korkeakoululiikunta

Tervetuloa mukaan SaLUT:n toimintaan!

SaLUT eli Saimaan korkeakoululiikunta on Saimaan ammattikorkeakoulun
ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijoiden yhteinen
korkeakoululiikuntatoimi.

SaLUT pitää sisällään monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä
järjestää erilaisia demotunteja ja tapahtumia.

Osallistuaksesi SaLUT:n toimintaan, tarvitset liikunta- tai ryhmäliikuntapassin.

Lue lisää myös liikuntapalvelut otsikon alta.

Pylly ylös kampuksella

Kampuksella on alkanut viime päivinä näkyä YTHS:n (Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö), LUT:n ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteinen Pylly ylös -kampanja. Kansainvälisestikin palkittu hanke on syntynyt YTHS:n ja Turun yliopiston yhteistyönä vuonna 2014, ja on laajenemassa moniin maamme yliopistoihin. Kampanjan tavoite on saada aikaan pysyviä muutoksia opiskelijoiden ja henkilökunnan arkikäyttäytymisessä: istutaan vähemmän ja muistetaan tauottaa istumista.

Skinnarilan kampuksella hanke tulee näkymään esimerkiksi taukojumppina käytävillä.

Lue lisää...

Maksuton demotunti ma 19.9. Tae bo

Maanantaina 19.9. on mahdollisuus päästä kokeilemaan vauhdikasta Tae bo -tuntia. Kyseessä on vauhdikas kamppailulajista elementtejä poiminut tunti, jossa hiki virtaa! Tunti järjestetään Saimian liikuntasalin lohkossa 2 klo 17.30-18.30. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tunti on avoin kaikille opiskelijoille, et tarvitse SaLUT liikuntapassia.

Tunti ohjataan englanniksi.

Tervetuloa!

Huom! Monitoimisali pois käytöstä ma-ke

LUT:n monitoimisali on tenttikäytössä maanantaista keskiviikkoon. Tämän vuoksi kaikki liikuntavuorot on peruttu ko. päiviltä.

Vuoro Visma Areenalla torstaisin

Opiskelijoiden käytössä on torstaista (22.9.) alkaen käytössä vapaa vuoro Visma Areenalla klo 14-15. Vuoro on käytettävissä marraskuun loppuun saakka. Vuoro on tarkoitettu kaikille SaLUT -passin hankkineille opiskelijoille.

Hallin ovet vuorolle avataan viimeistään klo 13:45, jolloin pääsee vaihtamaan varusteita ja lämmittelemään. Hallissa saa käyttää vain kiintonappulakenkiä tai lenkkareita. Huomioithan, että kuplahallissa ei ole pukuhuoneita, vessoja tai vesipistettä. Lisätietoa hallista löytyy osoitteesta: http://www.pepofutis.net/visma-areena/.

Arkisto

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.