SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Peruskorjauksen myötä Saimian liikuntasalissa on kaksi lohkoa liikuntakäytössä. LUT monitoimisali on tenttitilaisuuksien vuoksi pois liikuntakäytöstä maanantaiaamusta keskiviikkoiltaan.

LUT monitoimisali tenttikäytössä:
ma 24.-28.10.

Saimian liikuntasali valintakoekäytössä:
ma 31.10.

SaLUT – Saimaan korkeakoululiikunta

Tervetuloa mukaan SaLUT:n toimintaan!

SaLUT eli Saimaan korkeakoululiikunta on Saimaan ammattikorkeakoulun
ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijoiden yhteinen
korkeakoululiikuntatoimi.

SaLUT pitää sisällään monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä
järjestää erilaisia demotunteja ja tapahtumia.

Osallistuaksesi SaLUT:n toimintaan, tarvitset liikunta- tai ryhmäliikuntapassin.

Lue lisää myös liikuntapalvelut otsikon alta.

InBody -mittauksia 4.11.

Perjantaina 4.11. tehdään Saimialla opiskelijoille InBody -kehonkoostumusmittauksia edulliseen viiden euron hintaa (varaudu käteismaksulla). Varaa aikasi mittaukseen täältä. Lue valmistautumisohjeet huolellisesti.

Bujinkan treenit alkavat peilisalissa

Bujinkan Budō Taijutsu (ninjutsu) on perinteinen japanilainen budō- eli kamppailulaji, joka pohjautuu yhdeksän perinteisten kamppailutaitojen (kobudō) tyylin tai "koulukunnan" (ryūha) opetuksiin. Treenaamiseen kuuluu aseetonta ja aseellista taistelua useimmiten parin kanssa. Laji ei kuitenkaan ole kilpailu- eikä kamppailu-urheilua. Ennemminkin kehität ja haastat itseäsi sekä fyysisesti että henkisesti.

Lue lisää...

Rento vuoro lauantaisin

Lauantaina starttaa rento vuoro LUT:n monitoimisalissa klo 14-16. Vuoro on tarkoitettu leppoisaan pelailuun, hyvässä hengessä. Kaikki tosipelejä ja hampaat irvessä kamppailuja kaipaavat -  tämä vuoro ei ole teille. Vuoro on matalankynnyksen pelivuoro, johon saa osallistua ne jotka eivät omaa aikaisempaa lajitaustaa. Lauantaina 1.10. pelataan sählyä (ei salibandya), joten ota maila ja palloja mukaan, jos sellaisia löytyy.

Pylly ylös kampuksella

Kampuksella on alkanut viime päivinä näkyä YTHS:n (Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö), LUT:n ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteinen Pylly ylös -kampanja. Kansainvälisestikin palkittu hanke on syntynyt YTHS:n ja Turun yliopiston yhteistyönä vuonna 2014, ja on laajenemassa moniin maamme yliopistoihin. Kampanjan tavoite on saada aikaan pysyviä muutoksia opiskelijoiden ja henkilökunnan arkikäyttäytymisessä: istutaan vähemmän ja muistetaan tauottaa istumista.

Skinnarilan kampuksella hanke tulee näkymään esimerkiksi taukojumppina käytävillä.

Lue lisää...

Arkisto

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.