SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Peruskorjauksen myötä Saimian liikuntasalissa on kaksi lohkoa liikuntakäytössä. LUT monitoimisali on tenttitilaisuuksien vuoksi pois liikuntakäytöstä maanantaiaamusta keskiviikkoiltaan.

SaLUT – Saimaan korkeakoululiikunta

Tervetuloa mukaan SaLUT:n toimintaan!

SaLUT eli Saimaan korkeakoululiikunta on Saimaan ammattikorkeakoulun
ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijoiden yhteinen
korkeakoululiikuntatoimi.

SaLUT pitää sisällään monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä
järjestää erilaisia demotunteja ja tapahtumia.

Osallistuaksesi SaLUT:n toimintaan, tarvitset liikunta- tai ryhmäliikuntapassin.

Lue lisää myös liikuntapalvelut otsikon alta.

Hyvinvointivalmennusta opiskelijoille

Saimian ja LUT:n opiskelijoille suunnattu terveydenhoitajaopiskelijoiden toteuttama hyvinvointivalmennus alkaa keväällä viikolla 10. Lue lisää toiminnasta täältä ja ilmoittaudu mukaan! Hyvinvointivalmennus on maksutonta.

Kokeile maksutta!

Kokeile liikuntapalveluja maksutta Skinnarilassa viikolla 2 ja 3 eli 10.-22.1. välisenä aikana. Palloilu- ja lajivuorot sekä kuntosalit ovat avoinna sekä voit halutessasi osallistua ryhmäliikuntatunneille ma 16.- to 19.1. Tee tunneille varaus ajanvarausjärjestelmän kautta.

Liikunta- ja ryhmäliikuntapassien myynti on alkanut kampuskaupassa sekä SAIKOn toimistolla. Passien hinnat ovat 15 € ja 50 €, ja ne ovat voimassa 31.8.2017 saakka.

Rento vuoro lauantaisin

Lauantaina starttaa rento vuoro LUT:n monitoimisalissa klo 14-16. Vuoro on tarkoitettu leppoisaan pelailuun, hyvässä hengessä. Kaikki tosipelejä ja hampaat irvessä kamppailuja kaipaavat -  tämä vuoro ei ole teille. Vuoro on matalankynnyksen pelivuoro, johon saa osallistua ne jotka eivät omaa aikaisempaa lajitaustaa. Lauantaina 1.10. pelataan sählyä (ei salibandya), joten ota maila ja palloja mukaan, jos sellaisia löytyy.

Vuoro Visma Areenalla torstaisin

Opiskelijoiden käytössä on torstaista (19.1.2017) alkaen käytössä vapaa vuoro Visma Areenalla klo 14-15. Vuoro on käytettävissä huhtikuun loppuun saakka. Vuoro on tarkoitettu kaikille SaLUT -passin hankkineille opiskelijoille.

Hallin ovet vuorolle avataan viimeistään klo 13:45, jolloin pääsee vaihtamaan varusteita ja lämmittelemään. Hallissa saa käyttää vain kiintonappulakenkiä tai lenkkareita. Huomioithan, että kuplahallissa ei ole pukuhuoneita, vessoja tai vesipistettä. Lisätietoa hallista löytyy osoitteesta: http://www.pepofutis.net/visma-areena/.

Arkisto

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.