SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

SaLUT – Saimaan korkeakoululiikunta

Tervetuloa mukaan SaLUT:n toimintaan!

SaLUT eli Saimaan korkeakoululiikunta on Saimaan ammattikorkeakoulun
ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijoiden yhteinen
korkeakoululiikuntatoimi.

SaLUT pitää sisällään monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä
järjestää erilaisia demotunteja ja tapahtumia.

Osallistuaksesi SaLUT:n toimintaan, tarvitset liikunta- tai ryhmäliikuntapassin.

Lue lisää myös liikuntapalvelut otsikon alta.

SaLUT etsii ryhmäliikunnanohjaajaa!

Saimaan korkeakoululiikunta hakee nopealla aikataululla ryhmäliikunnanohjaajaa Pumppiin tiistaille (17:30-18:30) ja torstaille (16:15-17:15).

"Pumppi on tehokas ja intensiivinen lihaskestävyystunti, jossa vahvistetaan kehon lihasryhmiä. Välineinä käytetään levytankoa, shutterstock 130211111käsipainoja, step-lautaa ja oman kehon painoa. Tunti ei sisällä askelsarjoja ja ei ole koreografisesti haastavaa. Painoja säädellen tunti sopii kaikentasoisille, naisille ja miehille! Tervetuloa pumppaamaan!"

Ryhmäliikunnat alkavat 27.8. Etsimme motivoivaa ja reipasta ryhmäliikunnan ohjaajaa. Aikaisemmasta ohjauskokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Ota yhteyttä: 040 725 8826, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tule käymään Motiivin toimistolla (A2034).

SaLUT:n toiminta syksyllä 2018!

Olemme saaneet jälleen monitoimisalin täysin urheilukäyttöön, joten palloilu- ja lajivuoroja on nyt jo maanantaista lähtien. Urheilusalien syksyn lukujärjestykset ovat nyt nähtävissä SaLUTin nettisivuilla.

Liikuntatilojen normalisoitumisen myötä myös SaLUT:n passien hinnat palaavat ennalleen. Liikuntapassin hinta on 20€ lukukaudessa ja ryhmäliikuntapassin hinta 60€ lukukaudessa.

Lue lisää...

Tauko passien ostomahdollisuudessa

Kampuskauppa, Saikon toimisto ja liikuntakoordinaattori lomailevat kaikki 9.7.-20.7., jonka aikana liikuntapasseja ei voi lunastaa. Kevään 2018 passit ovat voimassa syyskuuhun saakka ja syksyn 2018 liikuntapassit tulevat myyntiin elokuussa. SaLUT toivottaa aktiivista kesää kaikille!

Stressin- ja mielenhallintaryhmä

HOT*-stressinhallintaryhmä on kuuden tapaamiskerran kokonaisuus, jossa painopiste on uusien taitojen opettelussa ja soveltamisessa omaan elämään. Keskeisimmät sisällöt ovat suhde ajatuksiin ja tunteisiin, mindfulness-taidot sekä arvoihin pohjautuva aktiivisuus. Menetelmiin kuuluvat lyhyet alustukset, erilaiset harjoitukset, ryhmäkeskustelut sekä välitehtävät.

Lue lisää...

Arkisto

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.