SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Saimian liikuntasalin lohko 1 poistuu liikuntakäytöstä kesän aikana.

SaLUT – Saimaan korkeakoululiikunta

Tervetuloa mukaan SaLUT:n toimintaan!

SaLUT eli Saimaan korkeakoululiikunta on Saimaan ammattikorkeakoulun
ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijoiden yhteinen
korkeakoululiikuntatoimi.

SaLUT pitää sisällään monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä
järjestää erilaisia demotunteja ja tapahtumia.

Osallistuaksesi SaLUT:n toimintaan, tarvitset liikunta- tai ryhmäliikuntapassin.

Lue lisää myös liikuntapalvelut otsikon alta.

Hyvinvointivalmennus alkaa syksyllä

Saimian ja LUT:n opiskelijoille suunnattu terveydenhoitajaopiskelijoiden toteuttama hyvinvointivalmennus alkaa syksyllä. Lue lisää toiminnasta täältä ja ilmoittaudu mukaan! Hyvinvointivalmennus on maksutonta.

Kesän toiminnot

SaLUT ryhmäliikuntatunnit, TULE-klinikka, hierontapalvelut sekä kiltaolympialaiset ovat tauolla kesän ajan. Kampuksen kuntosalit ovat käytössä koko kesän. Saimian liikuntasalin muutostyöt alkavat juhannuksen jälkeen, jolloin lohko 1 poistuu kokonaan liikuntakäytöstä. 1-lohko muutetaan opintotiloiksi, jolloin liikuntakäyttöön jää lohkot 2 ja 3. Lohko 1 on pois käytöstä LUT:n 1-vaiheen peruskorjauksen valmistumiseen saakka.

Tilojen supistumisen myötä syyslukukaudesta alkaen SaLUT liikuntapassin hinta on 15 € (nykyinen 20 €) ja ryhmäliikuntapassin hinta 50 € (nykyinen 60 €). Kevätkauden (SaLUT K16) passit ovat voimassa elokuun loppuun saakka.

Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Tiistaina 10.5. vietetään valtakunnallista unelmien liikuntapäivää. Päivän aikana on tarkoitus toteuttaa mahdollisimman paljon erilaisia liikuntatapahtumia ja – kokeiluja, joihin on helppo osallistua. Tapahtuman nettisivulta löydät lisätietoa siitä, mitä kaikkea päivän aikana on luvassa.

Skinnarilassa päästään treenaamaan tiistaina F3 workoutin parissa sekä telinevoimistelemaan.

F3 workout tulee sanoista "fit, fight and fusion". Tunti pohjautuu erilaisiin kamppailulajeihin, joita yhdistellään vauhdikkaan musiikin tahdissa. Tunnilla hiki virtaa ja meno on intensiivistä. Luvassa on potkuja ja iskuja höystettynä tanssillisella menolla. Ohjaajana toimii zumba-tunneilta tuttu Pinja. F3 workout –tunti on Saimian liikuntasalin lohkossa 1 klo 15-16.

Telinevoimistelutreenit ovat klo 16 -17:30 Saimian liikuntasalissa lohkossa 2. Telinevoimistelussa tehdään erilaisia perusharjoitteita mm. permannolla ja rekkitangolla. Tule herättelemään vanhoja taitoja voimistelun parissa, luvassa iloista menoa ja hauskaa tekemistä. Treenit vetää telinevoimisteluohjaaja Annina.

Tunnit ovat opiskelijoille ja henkilöstölle maksuttomia, ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Nappaa kaveri mukaan ja lähtekää liikkumaan!

Verenluovutus 12. ja 13.4.

Saimaan AMK:n liikuntasalissa järjestetään SPR:n verenluovutus tiistaina 12.4.klo 13-18 ja keskiviikkona 13.4. klo 12-17. Testaa, sovitko luovuttajaksi. Verenluovutustapahtuman vuoksi tiistain ja keskiviikon ryhmäliikuntatunnit ja tiistain lajivuorot joudutaan perumaan.

Arkisto

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.