SaLUT ilmoittautumislomake

1. Täytä sähköinen ilmoittautumislomake.
2. Maksa passi käteisellä tai kortilla SAIKOn toimistolla, Aalefin kampuskaupassa tai verkkopankissa.
3. Lunasta tarra opiskelijakorttiisi.

Ollut passi aikaisemmin? = ilmoittautuminen voimassa.

Tiedoksi

Kampuksen liikuntapaikkakartta

SaLUT:n vuoroilla ja tunneilla liikut aina omalla vastuullasi.

Jätä palautetta.

Peruskorjauksen myötä Saimian liikuntasalissa on kaksi lohkoa liikuntakäytössä. LUT monitoimisali on tenttitilaisuuksien vuoksi pois liikuntakäytöstä maanantaiaamusta keskiviikkoiltaan.

SaLUT – Saimaan korkeakoululiikunta

Tervetuloa mukaan SaLUT:n toimintaan!

SaLUT eli Saimaan korkeakoululiikunta on Saimaan ammattikorkeakoulun
ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston opiskelijoiden yhteinen
korkeakoululiikuntatoimi.

SaLUT pitää sisällään monipuolisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä
järjestää erilaisia demotunteja ja tapahtumia.

Osallistuaksesi SaLUT:n toimintaan, tarvitset liikunta- tai ryhmäliikuntapassin.

Lue lisää myös liikuntapalvelut otsikon alta.

Joulutauko ja uusi kausi lähestyvät

Ryhmäliikuntatunnit jäävät joulutauolle viikosta 50 alkaen, eli kuluvan vuoden viimeiset ohjatut tunnit ovat torstaina 8.12. Tunnit jatkuvat maanantaina 16.1.2017. Ensimmäinen ryhmäliikuntaviikko on maksuton, jolloin uuden kauden passia ei vielä tarvitse olla.

Kevään 2017 liikunta- ja ryhmäliikuntapasseja aletaan myymään vuoden vaihteen jälkeen, SAIKOn toimistolla sekä Aalef kampuskaupassa aukioloaikojen puitteissa. Syksyn 2016 passi on voimassa su 22.1.2017 saakka.

Rentouttavaa ja hauskaa joulua sekä sporttista vuotta 2017!

InBody -mittauksia 4.11.

Perjantaina 4.11. tehdään Saimialla opiskelijoille InBody -kehonkoostumusmittauksia edulliseen viiden euron hintaa (varaudu käteismaksulla). Varaa aikasi mittaukseen täältä. Lue valmistautumisohjeet huolellisesti.

Bujinkan treenit alkavat peilisalissa

Bujinkan Budō Taijutsu (ninjutsu) on perinteinen japanilainen budō- eli kamppailulaji, joka pohjautuu yhdeksän perinteisten kamppailutaitojen (kobudō) tyylin tai "koulukunnan" (ryūha) opetuksiin. Treenaamiseen kuuluu aseetonta ja aseellista taistelua useimmiten parin kanssa. Laji ei kuitenkaan ole kilpailu- eikä kamppailu-urheilua. Ennemminkin kehität ja haastat itseäsi sekä fyysisesti että henkisesti.

Lue lisää...

Rento vuoro lauantaisin

Lauantaina starttaa rento vuoro LUT:n monitoimisalissa klo 14-16. Vuoro on tarkoitettu leppoisaan pelailuun, hyvässä hengessä. Kaikki tosipelejä ja hampaat irvessä kamppailuja kaipaavat -  tämä vuoro ei ole teille. Vuoro on matalankynnyksen pelivuoro, johon saa osallistua ne jotka eivät omaa aikaisempaa lajitaustaa. Lauantaina 1.10. pelataan sählyä (ei salibandya), joten ota maila ja palloja mukaan, jos sellaisia löytyy.

Arkisto

• SaLUT - Saimaan korkeakoululiikunta • Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta • puh. 040 725 8826 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.